Op deze pagina vindt u een overzicht met alle particuliere verzekeringen die betrekking hebben op uw woning en gezin. Wanneer u meer informatie wenst over een of meerdere verzekeringen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, ookwel AVP, bent u verzekerd voor schade die u onbedoeld veroorzaakt. Dat kan materiële schade zijn, maar ook verwondingen aan personen of huisdieren. Bijvoorbeeld doordat je de tablet van iemand anders uit je handen laat vallen of doordat je buurman struikelt over het speeldgoed van de kinderen in uw huis en hierbij zijn arm breekt.

Gezinsongevallenverzekering

‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en is zo gebeurd. Thuis, wanneer u aan het sporten bent of deelneemt in het verkeer. Met een gezinsongevallenverzekering ontvangt u eenmalig een uitkering als u of een gezinslid blijvend invalide wordt of overlijdt. Zo kunt u extra kosten opvangen, zoals bijvoorbeeld gezinshulp of het plaatsen van een lift in uw woning.

Inboedelverzekering

Uw bezittingen verzekeren tegen schade of diefstal? Hiervoor kunt u bij ons voordelig een inboedelverzekering afsluiten.

Particuliere rechtsbijstand

Wanneer u een meningsverschil heeft, bijvoorbeeld met uw werkgever, kan dit leiden tot een juridisch probleem. Met een rechtsbijstandverzekering voor particulieren bent u verzekerd van professionele rechtshulp.

Woonhuisverzekering

Een vervelende en onverwachte gebeurtenis, zoals brand, inbraak of storm, kan voor flinke schade zorgen aan uw huis. Met een woonhuisverzekering (opstalverzekering) bent u verzekerd om de kosten van de schade te herstellen. Bij deze verzekering is ook schade aan uw schuur, garage of tuin is verzekerd.