U wilt uw auto natuurlijk zo goed mogelijk verzekeren. Er zijn verzekeringen met de noodzakelijk dekking tot een uitgebreide dekking. Wilt u alle keuzevrijheid in herstelbedrijven bij schade? Of wilt u vooral een goede basisdekking?

Een autoverzekering heeft in ieder geval een basisverzekering: WA-verzekering, WA Extra (beperkt casco) of Allrisk (volledig casco). Vervolgens zijn er nog aanvullende dekkingen bij te sluiten.

Gaat u met uw auto naar het buitenland?

Op uw groene kaart staat in welke landen uw autoverzekering dekking biedt!

Rechtsbijstand (aanvullende verzekering)

Met deze dekking bent u verzekerd voor rechtshulp en de kosten van rechtshulp voor u of een verzekerde bij een juridisch conflict met de bij ons verzekerde personenauto.

Schade inzittenden (aanvullende verzekering)

Krijgt u een verkeersongeval? Met deze verzekering zijn de bestuurder en de passagiers verzekerd voor de financiële gevolgen van letselschade als gevolg van het verkeersongeval ongeacht de schuldvraag. Hiernaast biedt deze aanvulling dekking voor schade aan zaken die op of aan het lichaam worden gedragen (bijvoorbeeld kleding en sieraden) en voor schade aan spullen die met uw auto worden vervoerd.

Accessoire dekking (aanvullende verzekering)

Heeft u uw auto voorzien van extra opties en accessoires die niet standaard uit de fabriek in de auto aanwezig waren? En kennen deze opties en accessoires een flinke waarde? Dan kunt u deze accessoires verzekeren met deze extra dekking.